JE UNIEKE ZELF MOGEN ZIJN

Louis theroux transgender

Geweldige en indringende documentaire van Louis Theroux over transgenders en alle emoties en gevoelens die daarbij horen. Waarin maar weer duidelijk wordt hoe jouw unieke persoon beïnvloed wordt door de mensen om je heen en de maatschappelijke norm, en dat zowel kind als ouders stevig in hun schoenen moeten staan om dit pad te volgen.


Ontroerend hoe kinderen, ouders (en begeleiders) dit proces beleven en vanuit hoeveel liefde er ruimte en tijd wordt gegeven aan de ontwikkeling bij de verschillende kinderen. Er zal echter nog heel wat tijd overheen gaan voor de visie met betrekking tot deze sekseveranderingen verruimd is en het volledig geaccepteerd zal zijn. 


De MEN (Blauwe Adelaar) die onze visie vertegenwoordigt, helpt ons bij het ons openstellen voor dat wat we (nog) niet (her)kennen en de acceptatie daarvan.

Louis Theroux kan ons bij dit proces goed behulpzaam zijn, als hij zich aan de wereld presenteert met zijn bezielde en geïnspireerde communicatie als een overtuigende IK (Witte Wind) 

 

louis theroux transgender IK MEN visie

Geplaatst op 07/05/2015 om 22:31