STRALENDE STER

Ieder mens is een zonnestraal.001

In een overvolle wereld met heel veel verschillende mensen met allerlei unieke talenten is het moeilijk jouw plek in te nemen. Je kunt nog zo overtuigd zijn van je eigen talenten en capaciteiten, maar er is altijd wel iemand anders die minstens dezelfde talenten en capaciteiten heeft. Wanneer je je onzeker voelt of niet lekker in je vel zit is het moeilijk jouw unieke stuk daarin te zien. Soms is het voor jezelf moeilijk het hele plaatje te overzien, omdat je vaak gefocust bent op dat deel van jezelf dat de ander weerspiegelt. Je bent zoveel meer dan die talenten en capaciteiten, alleen zie je dat niet altijd. Pas wanneer je de vergelijking met een ander aangaat verlies je het contact met je authentieke zelf en zie je jouw unieke kracht niet meer. 


Iemand zei me eens moeite te hebben met de Maya-astrologie, omdat je daarmee de mensheid in hokjes indeelt. Nou heb ik zelf behoorlijk veel problemen met hokjes dus kon ik hem daarin goed volgen. De energie en toon die iemand bij zich draagt bepaalt echter niet alleen de persoon, er zijn nog vele andere factoren van belang. Ik ken verschillende mensen met precies dezelfde energie en toon als ik en toch zijn we totaal anders, al heb ik wel met ieder van hen een bijzondere klik. 


De LAMAT (Gele Ster) gaat over de plek die je inneemt en die je de ander gunt. Iedereen mag stralen en schitteren, net als al die miljarden sterren aan de hemel. Al die sterren kunnen ook prima in harmonie de hemel en aarde verlichten.

Lamat Maya-astrologie unieke kracht

Geplaatst op 11/01/2015 om 22:47