LEIDER VAN EEN NIEUWE WERELD

Paus kopie

Vandaag een eerbetoon aan Paus Franciscus, die zich presenteert als een echte visionair en de wereld tot grote transformatie weet aan te zetten met die visie. Niet een visie van slechts woorden, maar een van daden!

Stevig in zijn Unieke Kracht en geleid door het Goddelijke komt hij in beweging en verovert de wereld. Hij vindt structuur in zijn overgave aan het Goddelijk plan en weet daarmee hemel en aarde te verbinden. Daarbij houdt hij iedereen een spiegel voor en daagt de wereld uit tot een grote transformatie! Hij verbindt ons met een geloof waarin we ons eigen pad en ideeën mogen volgen. Hij is in balans als hij zich inzet voor het zoeken naar oplossingen voor de mensen die het moeilijk hebben op aarde. Dat is zijn grote passie, die hij uitdraagt door zijn manier van communiceren: recht uit het hart en helder. 

Zo laat hij zich aan de wereld zien als een uniek leider die vanuit eenvoud en speelsheid ons steeds op het andere been zet en daardoor in staat is ons in beweging te krijgen. Hij is het zaadje dat in staat is ons bewustzijn te laten groeien en daarmee ons verlangen naar een vredige en rechtvaardige wereld.

Als wereldoverbrugger, die mensen en volkeren vanuit onvoorwaardelijke liefde verbindt, zal hij zijn naam eer aandoen en met zijn leiderschap ons trouw op ons hobbelige levenspad begeleiden.

Door zijn allergrootste talent, het bewerkstelligen van harmonie in de wereld, zal hij voor velen een stralende ster zijn 

 

Paus Franciscus wereldoverbrugger unieke kracht

Geplaatst op 28/05/2015 om 12:08