Pianoles 2018-2019

Pianoles.001

De zomer is weer voorbij en dat biedt gelegenheid een nieuwe hobby te starten of een oude weer op te pakken. En wat is er fijner dan je te verliezen in de muziek die je mooi vindt, op een instrument wat voor iedereen toegankelijk is en snel onder de knie te krijgen is? 

De piano is als instrument geschikt voor alle soorten muziek en voor elke leeftijd. Wil je mooie klassieke muziek spelen, romantische filmmuziek of jazz en popmuziek? Alles is mogelijk. Via het notenschrift en akkoorden kun je je de verschillende stijlen eigen maken en zo heerlijk genieten en ontspannen bij je eigen klanken. 

Daarnaast is er in de les volop ruimte voor samenspel, begrip voor de structuur van muziek, werken aan ontspanning en zelfvertrouwen. Omdat ieder mens ander is, pas ik de lessen aan de individuele behoefte van iedere leerling. 

Ik ben in staat aan de houding te zien waar evt. blokkades zitten en heb mijn eigen methode ontwikkeld om die blokkades op te lossen. Dat werkt ook door in andere situaties. Bij kinderen betekent dit dat evt. problemen met leren of sociale omgang verminderen en bij volwassenen leidt dit tot meer ontspanning en zelfvertrouwen. Ik heb veel ervaring met, wat ik noem, gevoelige kinderen en volwassenen (hoogbegaafd, adhd, autisme, dyslexie etc).

Voor mij is het belangrijkste doel de leerling te laten genieten, ontspannen en zelfvertrouwen te bieden.

Voor het seizoen 2018-2019 heb ik nog plaats voor nieuwe leerlingen. 

Iedere leerling heeft recht op een (betaalde) proefmaand. Daarna, indien de leerling de lessen wil vervolgen, wordt er gewerkt met een contract en geldt er een opzegtermijn. 

Elk seizoen is er een voorspeelmiddag, zijn er leerlinggesprekken en zet ik spelvormen in als evaluatiemoment.

 

TARIEVEN PIANOLES 2018–2019 tot 21jaar

30 MINUTEN PER WEEK  €  78,00  EURO PER MAAND

45 MINUTEN PER WEEK  € 125,00 EURO PER MAAND

60 MINUTEN PER WEEK  € 140,00 EURO PER MAAND

 

Er geldt een korting van € 15 vanaf de 3e persoon binnen één gezin

Voor leerlingen die niet wekelijks op een vast tijdstip kunnen komen bestaat er de mogelijkheid met een strippenkaart te werken met 10 lessen van 60 minuten 

 

 

TARIEVEN PIANOLES 2018–2019 vanaf 21jaar

30 MINUTEN PER WEEK € 92,50 EURO PER MAAND

45 MINUTEN PER WEEK  € 135,00 EURO PER MAAND

60 MINUTEN PER WEEK  € 155,00 EURO PER MAAND

 

De bedragen zijn inclusief 21% BTW

Er geldt een korting van €15 vanaf de 3e persoon binnen één gezin. Er is ook de mogelijkheid te werken met strippenkaarten